Despre noi

Despre Pet Style - Frizerie canina tulcea
Pet Style a aparut in anul 2007 din pasiune si necesitate pe piata Romaneasca de servicii si intretinere pentru animalutele Dvs de companie.Ne-am lansat in Bucuresti prin deschiderea a 2 saloane de frizerie canina & felina care vin in ajutorul bucurestenilor zi de zi.Vazand ca avem multe cereri pentru tuns la domiciliu , am introdus primul serviciu de PET TAXI din Romania ,serviciu care a sustinut clientii care nu aveau posibilitatea sau timpul necesar pentru a veni cu animalul la salon sau la cabinet . Tot din necesitate si lipsa unui serviciu de urgenta veterinara disponibil in toate sectoarele din capitala in regim non-stop,
Pet Style a introdus si serviciul de AMBULANTA VETERINARA care sa vina in ajutorul animalutelor cu sau fara stapan. Acest serviciu de urgenta veterinara mobila reprezinta cea mai complexa gama de asistenta veterinara cu o echipa tanara si dinamica plina de profesionalism .Pet Style scuteste clienti de a cauta cele mai profesionale servicii veterinare din orasul Dvs.prin colaborarile noastre cu cele mai bine vazute clinici si cabinete veterinare.Am reusit sa selectam pentru tine ce este mai bun si ce este mai ieftin pentru animalutul Dvs.
2013 a venit cu inca un salon de frizerie canina & felina deschis la Tulcea avand numarul 3 in scara de saloane Pet Style . In Tulcea Pet Style a venit cu un concept nou in ceea ce privste frizeria canina & felina ,acoperind toata raza judetului Tulcea , introducerea unui salon ultra modern , serviciul de Pet taxi, deplasare la domiciliu .
Cu o activitate exprimata in 7 ani de activitate si cazuistica,pentru noi nimic nu este nerezolvabil.Putem gasi solutii la orice problema in materie de frizerie canina & felina, transport, urgente .investigatii, farmacii veterinare, pet shop, Pensiune Canina Tulcea.